CELE MAI NOI PRODUSE

Recenzii

De obicei sunt o persoana ce este greu de uimit cu servicii bune, pentru ca singura provin din domeniu serviciilor medicinale. De această dată am fost pozitiv surprinsă de serviciile foarte profesionale si la un nivel într-adevăr înalt, prestate de Tattoo Market Moldova. In special au mi-au fost recomandate domnișoara Olesea si Natalia. Si vreau sa spun: ca desi domnisoara Natalia este una foarte modestă in privinta aprecierii la adresa sa si m-a rugat ca meritele sale s-a le împart întregii echipe. Nu m-am putut abtine, sa spun anume despre ea. Itr-adevar mi-a oferit timp pentru consultatia in privinta pigmentilor, luând în considerare și experienta proprie cu diferite nuate de culori si reactia individuală a acestora cu pielea umană. M-am simtit bine consultata, in siguranta si spre uimire fara presiunea dea a cumpara cat mai multe produse. Apreciez mult cooperarea cu dumneavoastra si de la cunoștința noastră sunteti pe lista numărul 1!

Diana Balacci

Спасибо ребятам за грамотную консультацию по ассортименту, постоянному наличию товара и быструю доставку. Ни первый и ни последний раз обращаюсь)

Владислав Батог

В тату-маркете затариваюсь на постоянной основе. Радуют как краски с иглами (и прочие расходники ), так и непосредственно сами тату – машинки.

Рудольф Азарченко