Politica de confidențialitate

Site-ul www.tattoo-market.md (denumit în continuare „site-ul”) este un magazin online pentru achiziții online, deținut de compania „Tatem-Grup” SRL. Prin utilizarea site-ului www.tattoo-market.md sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prezenta politică.

Politica de confidențialitate a datelor guvernează colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal care sunt transmise direct sau indirect de către utilizatorii site-ului care utilizează serviciile sale. „Tatem-Grup” SRL își rezervă dreptul de a modifica prevederile acestei politici fără notificare prealabilă către utilizatori, iar cea mai recentă versiune a politicii este întotdeauna disponibilă pe site-ul web.
„Tatem-Grup” SRL este conștientă de importanța menținerii confidențialității datelor lăsate de vizitatorii site-ului. Scopul principal al politicii este disponibilitatea, integritatea și confidențialitatea tuturor informațiilor, inclusiv a datelor personale prelucrate de companie atât manual, cât și automat.
Colectarea și utilizarea datelor
Dacă un vizitator al site-ului dorește să facă o comandă și să cumpere anumite produse, este necesar să furnizeze date cu caracter personal. Aceste date unt necesare pentru „Tatem-Grup” SRL pentru achiziție, contact cu cumpărătorul, pentru livrare.

Datele care pot fi solicitate sunt numele, prenumele, patronimicul, numărul de telefon și adresa de e-mail, adresa locației, data nașterii, datele pentru completarea informațiilor la eliberarea unui card de reducere. „Tatem-Grup” SRL își rezervă dreptul de a solicita date suplimentare pentru furnizarea de servicii la cel mai înalt nivel.

Atunci când plătește pentru o comandă pe site, utilizatorul specifică în mod independent datele personale și informațiile legate de detaliile de plată și un card bancar. Toate produsele și serviciile enumerate pe site pot fi plătite cu carduri bancare VISA și Mastercard utilizând sistemul de plăți Paynet, care oferă clienților o modalitate eficientă și sigură de a efectua tranzacții online, în condiții de siguranță maximă. Plățile online se fac folosind carduri bancare VISA sau Mastercard emise de orice bancă din lume.
„Tatem-Grup” SRL se obligă să nu dezvăluie datele cu caracter personal primite de la cumpărători către terți, cu excepția situațiilor prevăzute de legislația Republicii Moldova.
Colectarea datelor cu caracter personal se efectuează numai dacă cumpărătorul este de acord în mod voluntar să le furnizeze, ceea ce este confirmat de vizitatorul site-ului direct la plasarea unei comenzi, precum și la vizitarea site-ului nostru

Informațiile confidențiale colectate sunt utilizate exclusiv pentru a menține contactul cu cumpărătorul, dacă este necesar, precum și pentru a informa vizitatorii site-ului web despre promoțiile și ofertele actuale. Prin datele furnizate de vizitatorii site-ului, „Tatem-Grup” SRL își rezervă dreptul de a-i contacta prin mijloacele de comunicare specificate (număr de telefon, e-mail și alte metode, dacă este necesar).
Divulgarea informațiilor și accesul la date
„Tatem-Grup” SRL se obligă să nu furnizeze sau să dezvăluie informațiile primite de la vizitatorii site-ului fără consimțământul acestora către terți, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația Republicii Moldova.
Vizitatorii site-ului sunt responsabili pentru furnizarea de date și informații cu caracter personal, precum și pentru utilizarea conștientă a acestora. Angajații „Tatem-Grup” SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor cu caracter personal de orice natură la dispoziția lor.

„Tatem-Grup” SRL ia toate măsurile și eforturile necesare pentru a proteja datele personale ale vizitatorilor site-ului web și stocarea acestora. În cazul modificărilor oricărei informații care se referă la relația dintre vizitatorul / cumpărătorul site-ului și compania „Tatem-Grup” SRL, cerem vizitatorilor site-ului să notifice aceste modificări pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a informa în timp util despre ofertele actuale și promoții.

Navigarea pe site presupune consimțământul vizitatorilor la prelucrarea datelor cu caracter personal, reprezentând un acord între vizitatorul site-ului și „Tatem-Grup” SRL